SenseHub fanger opp data om aktivitet, drøvtygging og adferd og omdanner dataene til brukervennlige rapporter og grafer. SenseHub har forskjellige funksjoner, eller bruksområder, som du kan velge å benytte deg av, alt etter hva du ønsker å overvåke i din besetning.


Du kan velge mellom to programversjoner; Advanced og Premium, slik at du får de funksjonene som passer din besetning og drift. Du kan når som helst, og uten å kjøpe ekstra utstyr, oppgradere fra Advanced til Premium (mot et pristillegg) og få tilgang til flere funksjoner.

Advanced
Advanced
Premium
Premium
Brunst
Brunst
Helse
Helse
Kalving
Kalving
Fôring
Fôring
Varmestress
Varmestress
Grupperutine
Grupperutine
Rapportgenerator
Rapportgenerator
Mer om funksjonene i ADVANCED Mer om funksjonene i PREMIUM

SenseHub-systemet er utviklet for å tilpasses deg ettersom dine behov endres.

To programversjoner

Du kan velge mellom to programversjoner av SenseHub, Advanced eller Premium, slik at du får de funksjonene som passer din besetning og drift. Du kan når som helst oppgradere fra Advanced til Premium, mot et pristillegg, uten å kjøpe ekstra utstyr.

Hvilken versjon er den riktige for deg?

Det er flere faktorer som avgjør hvilken programversjon som er den riktige for deg, for eksempel type besetning og hvilke produksjonsmål som er viktige i drifta di. Sammen finner vi ut om du bør velge Advanced eller Premium.