Salgsbetingelser, standardvilkår og priser

Det er lett og trygt å handle hos oss!

Ved å legge inn ordre i OS IDs nettbutikk bekrefter du som kunde å ha gjort deg kjent med og akseptert følgende standardvilkår for avtaleforholdet mellom deg og OS ID AS:

Handel via OS IDs nettbutikk omfatter

  • Kjøp mellom næringsdrivende
  • Tilvirkningskjøp

Priser og porto

Prisene er eksklusive mva., og det påløper 25 % mva. på alle produkter. Fraktkostnader kommer i tillegg. Fraktkostnader legges som en egen linje på bestillingsbekreftelse, ordrebekreftelse og faktura. Det totale ordrebeløpet, i nettbutikken og på bestillings- og ordrebekreftelsen inkluderer fraktkostnader og mva. OS ID tar forbehold om eventuelle prisfeil.

Prisliste

Prisliste gjeldende fra 1. november 2020

Prisene gjelder salg direkte til kunden og er oppgitt uten rabatter. Les mer om rabatter og andre produsentfordeler som ligger i samarbeidsavtalen vår med norske meierier og slakterier.

Pris- og rabattbetingelser

OS ID har leveringsavtaler med private slakterier tilknyttet KLF, Nortura, Q-meieriene og TINE. Dette gir produsentfordeler, blant annet i form av gunstige priser på Combi øremerker. Mer om gunstige avtalepriser leser du her.

Leveringstid

Rekvisita og produkter uten preging sendes ut to dager at vi har mottatt bestilling. På produkter som skal preges, må det beregnes fem ellers seks virkedagers produksjonstid.

Alle varer og merker på samme bestilling sendes samtidig. Postens leveringstid kommer i tillegg og er på to virkedager eller mer, avhengig av strekning.

Forsendelse

Du som kunde betaler fraktkostnader. Dersom summen på en ordre er over kr 5000,- eks. mva., betaler du likevel ikke fraktkostnader på forsendelsen. Dette gjelder alle vareslag, unntatt RFID-lesere.

Varene sendes med Posten som Klimanøytral servicepakke, som innebærer at du sjøl henter pakken på Posten. Du varsles på SMS og/eller e-post når pakken din er kommet til hentestedet.

Ønsker du en annen leveringsmåte, for eksempel Bedriftspakke ekspress over natt, må du spesifisere dette ved bestilling. Bedriftspakke ekspress over natt faktureres ekstra i henhold til Postens satser.

Dersom pakken ikke blir hentet hos Posten i løpet av 14 dager, vil den bli sendt tilbake til OS ID. Du betaler for returen og for ny forsendelse.

Betaling

Varene faktureres samme dag som de sendes. Hele beløpet betales innen 20 dager fra fakturadato

De generelle betalingsbetingelsene kan fravikes i tilfeller der OS ID ikke anser kunden som kredittverdig.

Forfalte fakturaer belastes med den til enhver tid gjeldende rentesats, og utestående fordringer oversendes Kreditorforeningen for innkreving. OS ID har salgspant i de solgte varene som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jf. Pantelovens §3-14 flg.

Ordreinngåelse

Ved bestilling mottar du en e-post som kun er en bekreftelse på at bestillingen er mottatt. En ordre er gyldig først når du har mottatt en egen ordrebekreftelse på e-post.

Alle ordreinngåelser innebærer at du uttrykkelig har gjort deg kjent med og akseptert disse standardvilkårene. Spesialtilvirkede varer med preging (øremerker, klaver og lignende) kan ikke avbestilles. Det gjøres oppmerksom på at næringsdrivende kunder ikke omfattes av Angrerettloven.

Reklamasjon og retur

Du skal straks, og senest innen 8 dager, rapportere til OS ID eventuelle feil eller mangler ved leveransen. Du må selv sjekke at vareemballasjen ikke er skadet, og at leveransen stemmer overens med fakturaen som ligger i pakken.

Retur på grunn av reklamasjon skal avtales på forhånd. OS ID tar alle fraktkostnader ved slik retur. Returer i postoppkrav vil ikke bli hentet av OS ID.

Ansvarsbegrensning

Du forutsettes å være kjent med at påsetting av øremerker for husdyr innebærer at det stikkes hull gjennom dyrets øre, med den følge at det alltid blir en viss sårflate. Enhver sårflate vil alltid innebære en mulig risiko for infeksjon. Dette forholdet må du som kunde være oppmerksom på, og du plikter derfor å gjøre deg kjent med og følge veiledninger, tips og råd på OS IDs nettsider. Ved eventuelle spørsmål plikter du å kontakte OS ID for nærmere veiledning.

OS ID frasier seg ethvert ansvar for eventuelle infeksjoner og sykdomsutbrudd mv. i kundens besetning.

Personvern og sikkerhet

OS ID registrerer persondata kun i den grad det er nødvendig for å betjene ordrer. All informasjon som samles inn behandles sikkert og fortrolig. Informasjonen vil ikke bli solgt, utlånt, utleid eller på annen måte gjort tilgjengelig for uvedkommende. Vi behandler alle persondata ifølge Lov om Personopplysninger.

Du som kjøper har full rett til innsyn i de opplysningene som kan knyttes til deg.

Les OS IDs personvernerklæring her.