På denne siden har vi samla alt av relevant supportmateriell for SenseHub. Her kan du lese og laste ned forskjellige bruksanvisninger og verktøyfil for installering av SenseHub. Er det noe du savner? Kontakt supportteamet vårt!

Oppdatert
0907
2020

SenseHub: Forbedringer i versjon 4.3 (pdf)

SenseHub versjon 4.3 ble lansert i juli 2020. Her får du oversikt over de viktigste forbedringene.

Oppdatert
3010
2019

SenseHub: Verktøyfil/programvare for installering

SenseHubTools-Setup er verktøyfilen (eller programvaren) du trenger for å installere SenseHub-systemet. Verktøyfilen laster du ned her.

Oppdatert
2910
2019

SenseHub: Kort oppstartsguide (norsk)

Denne korte og enkle guiden viser deg, steg for steg, hvordan du kommer i gang med bruk av SenseHub. Her lærer du blant annet hvordan du oppretter grupper av dyr, registrerer dyr, tildeler transpondere og registrerer hendelser.

Oppdatert
1510
2019

SenseHub: Kort installasjonsguide (norsk)

Denne korte og enkle guiden viser deg, steg for steg, hvordan du monterer SenseHub-controlleren i fjøset og deretter installerer SenseHub-programmet på pc-en og mobilen din.

Oppdatert
1410
2019

SenseHub: Bruksanvisning for påsetting av øretaggen eSense

Denne bruksanvisninga viser deg hvor øretaggen eSense skal plasseres i øret, og hvordan du skal sette den i. Riktig påsetting er avgjørende for at eSense skal sitte godt i øret, og betyr også mye for dyrevelferden.

Oppdatert
2508
2019

SenseHub Dairy User Guide (pdf, engelsk)

Dette er en omfattende bruksanvisning (på engelsk) som forklarer i detalj både installering og oppstart av SenseHub for mjølkeku.

Oppdatert
2508
2019

SenseHub Beef User Guide (pdf, engelsk)

Dette er en omfattende bruksanvisning (på engelsk) som forklarer i detalj både installering og oppstart av SenseHub for ammeku.