Full oversikt, økt produktivitet og mer frihet

Med SenseHub aktivitetsmåler har du full oversikt over dine dyrs aktivitet, helse og produktivitet – uansett hvor du befinner deg. SenseHub gjør det lettere for deg å ta gode avgjørelser, slik at du kan effektivisere drifta og øke produktiviteten.

Fordeler med SenseHub

Brukervennlig løsning

Det er enkelt både å installere og å bruke SenseHub. Brukergrensesnittet i appen er selvforklarende og gir deg oversiktlig og lett forståelig informasjon.

Bedre beslutningsgrunnlag

Du får levert alle data i sanntid og får konkrete råd om hva du bør gjøre og når. Slik blir det lettere for deg å ta gode valg som bidrar til å forbedre drifta di.

Abonnementsordning

Med abonnement på SenseHub betaler du ingen oppstartskostnader. Alt du trenger er inkludert, og du kan skalere opp løsningen når behovene dine endrer seg. For alt dette betaler du kun en lav sum per måned per dyr.

Bedre dyrevelferd

Med kontinuerlig overvåking av besetningens helsetilstand er du alltid i forkant og kan gjøre nødvendige tiltak før problemer oppstår eller sykdom utvikler seg.

Økt produktivitet og lønnsomhet

Du sparer mye tid, og tid er som kjent penger. Tid du nå bruker til kontrollrunder i fjøset, kan du med aktivitetsmåling bruke til noe mer lønnsomt. Et annet eksempel: Med SenseHub får du kalv i kvigene til rett tidspunkt, og det kan gi deg en årlig inntjening på over 10.000 kroner (noe avhengig av antall dyr, sjølsagt).

Mer frihet

Du kan hente ut rapporter om dyras ve og vel, også når du befinner deg hjemme i sofaen eller er borte på ferie. Det gir trygghet og frihet!

Nå kan du abonnere på SenseHub!

Foto: Abonnere på SenseHub

Enkelt og forutsigbart er stikkord når vi nå tilbyr abonnement på SenseHub. Med abonnement betaler du ingen oppstartskostnader, alt du trenger er inkludert, og du kan skalere opp løsningen når behovene dine endrer seg. For alt dette betaler du kun en lav sum i måneden per dyr. Enkelt og greit, ikke sant?


Kampanje: 20% rabatt på SenseHub Dairy Youngstock!

Foto: Kampanje SenseHub Dairy Youngstock vår 2024

SenseHub Dairy Youngstock er den første og eneste løsningen som overvåker kalvehelsa kontinuerlig, fra avvenning til inseminering. På den måten kan du prioritere kalver og kviger som krever ekstra oppmerksomhet, slik at du sikrer optimal utvikling og høy framtidig ytelse.

Fram til 15. juli kjører vi en introduksjonskampanje på SenseHub Dairy Youngstock. Du får 20% rabatt uansett om du kjøper Youngstock som abonnement, eller ved forhåndsbetaling.

Funksjonene i SenseHub

Ikon: SenseHub brunst

Brunst

Ikon: SenseHub helse

Helse

Ikon: SenseHub kalving

Kalvingsrelaterte helseproblemer

Ikon: SenseHub fôring

Fôring

Ikon: SenseHub varmestress

Varmestress

Ikon: SenseHub grupperutine

Grupperutine

Toppbilde: Enklare kvardag med SenseHub

REFERANSER

Enklare kvardag

For Eirik Voll og sonen Anders betyr SenseHub ein meir effektiv arbeidsdag, utan at det går ut over dyra. Heller tvert om.

Les mer

Er SenseHub noe for deg?

Vi samarbeider med Geno om salg av SenseHub. Kontakt Genos erfarne konsulenter for en aktivitetsmålingsprat, eller fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter Geno deg.

Ja, jeg ønsker å vite mer om SenseHub og vil gjerne bli kontaktet!