Med en jobb hos oss har du én fot i det nordiske landbruket, og den andre i en global dyrehelsevirksomhet. Det gir deg nærmest ubegrensede muligheter til kontinuerlig læring og videreutvikling. 

I det norske landbruket er vi mest kjent for øremerkene våre, og for aktivitetsmåleren SenseHub. Helt siden 1936 har vi vært en solid samarbeidspartner for aktørene i verdikjeden for matproduksjon – fra husdyreierne til myndighetene og de små og store organisasjonene.

Samtidig er vi  en del av MSD Animal Health, et globalt selskap innen dyrehelse. Det betyr at med en jobb hos oss ligger mange veier åpne for deg, og vi kan love deg en arbeidsplass der endring og utvikling er en del av hverdagen.

Hvem er vi?

I vår business unit i MSD Animal Health Norden, Technology Solutions, jobber 65 dyktige og dedikerte mennesker med produkt- og teknologiutvikling, produksjon, salg, support og distribusjon av identifikasjon og aktivitetsmåling. Rundt 45 av oss jobber på Os i Nord-Østerdalen, der vi også produserer øremerkene våre. 12 jobber i enheten vår i Danmark, 7 i Sverige og 2 i Finland. Noen har lang erfaring, andre bringer med seg ny kompetanse, og flere av oss er husdyreiere. Til sammen gir dette oss enestående kompetanse innen produkter og løsninger for smart husdyrhold.

Foto: Jobbe hos oss

Hvilke typer jobber finnes hos oss?

Produksjon, salg og distribusjon er kjernen av det vi driver med på Os, Samtidig har vi også medarbeidere som jobber innen blant annet finans, markedsføring, teknisk support og prosess- og produktutvikling. Mange av oss har fagbrev i ulike tekniske fag, noen er ingeniører, mens andre har bakgrunn fra økonomi eller humanistiske fag. Flere av oss har roller som innebærer oppgaver og ansvar på tvers av alle landa i Norden. Vi jobber også tett med andre business units i MSD Animal Health Norden.

Foto: Jobbe hos oss

Hva ser vi etter hos deg?

Hos oss er vi mer opptatt av hva du kan utvikle deg til å bli, enn av det du er i dag. Selv om fagbrev eller annen formell utdanning er et krav i de fleste stillingene våre, er vi samtidig svært opptatt av kontinuerlig læring og utvikling.

Vi ser etter deg som har vilje til å strekke deg, og evne til å gjøre ting litt annerledes i morgen enn du gjorde i går. Du ser heller ikke mørkt på å bevege deg utenfor komfortsonen av og til. Du ønsker ansvar, du tar ansvar, og du liker å få til ting sammen med andre.

Foto: Jobbe hos oss

Et konsern med mange muligheter

Som ansatt i MSD Animal Health planlegger du den videre karrieren din gjennom jevnlige samtaler med den nærmeste lederen din. Det finnes interne kurs og «trainings» innenfor mange fagfelt, og med den rette innstillinga og vilje til å legge ned en solid innsats, har du gode muligheter til å bevege deg videre i karrierestigen.

Les mer om hva noen av våre nordiske kollegaer setter pris på ved jobben sin i MSD Animal Health.

Foto: Jobbe hos oss

MSD Animal Health

MSD Animal Health, en avdeling av Merck & Co., Inc., Rahway, N.J., USA, er MSDs globale virksomhet innen dyrehelse.

MSD Animal Health tilbyr veterinærer, bønder, kjæledyreiere og myndigheter et av de bredeste utvalgene av veterinærlegemidler, vaksiner og helseløsninger og -tjenester, samt et omfattende utvalg av teknologiske løsninger. Disse teknologiløsningene inkluderer blant annet «våre» produkter for identifikasjon, sporbarhet og aktivitetsmåling.

MSD Animal Health har en over 70 år lang historie som er rik på innovasjon, forskning og entreprenørskap innen dyrehelse. Selskapet arbeider for å bevare og forbedre helsen, velferden og ytelsen til dyr, og ivaretar samtidig menneskene som bryr seg om dyra. Sunnere dyr betyr en bærekraftig matforsyning, beskyttelse for mennesker mot sykdommer som overføres fra dyr, og lengre, sunnere liv for produksjons- og kjæledyr. MSD Animal Health investerer tungt i forskning og utvikling, i teknologiske ressurser og i en moderne, global forsyningskjede. Selskapet er til stede i mer enn 50 land, mens produktene er tilgjengelige i rundt 150 markeder.