Samarbeid gir produsentfordeler

10. januar 2019

Vi har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og KLF-slakteriene. Sammen har vi etablert effektive og sikre rutiner for bestilling og levering av offisielle øremerker. Dette gir deg som produsent flere fordeler.

I mange, mange år har vi hatt et godt samarbeid med norske husdyreiere, slakterier og meierier. Avtalene som er inngått med slakteriene og meieriene, gir deg som produsent flere fordeler:

  • Du har sikkerhet for at merkene dine blir levert når du trenger dem, for eksempel i god tid før lamming
  • Kort leveringstid (fem til sju virkedagers produksjonstid pluss Postens sendingstid)
  • Brukervennlig bestilling på nett
  • God hjelp fra kundesenteret vårt når du lurer på noe
  • Norskproduserte øremerker av høy kvalitet
  • Gode priser på øremerker

Øremerker til avtalepris

For å få avtalepris, bestiller produsenter av kjøttfe og gris merker på www.osid.no. Husk å oppgi ditt slakteri under faktura- og leveringsadresse. Bestilling over telefon gir ikke avtalepris. Bestilte varer og faktura sendes direkte til deg.

Sauemerkekampanjen starter 1. november. For å oppnå avtalerabatt på øremerker, bestill merker på www.osid.no innen rabattfrist. Fram til og med 30. juni får du samme rabatt ved etterbestilling av sesongens lammemerker som ved hovedbestilling. Øremerkene vil du få tilsendt før lammedatoen du har oppgitt. Bestilte varer og faktura sendes direkte til deg.

Tine

Du bestiller sjøl øremerker i nettbutikken. Alle TINEs medlemmer som benytter nettbutikken, får 20 prosent rabatt på øremerker, tenger og merkepenner. Bestilte varer og faktura sendes direkte til deg. Se informasjon fra TINE om direkte bestilling fra oss.

Q-Meieriene

Du bestiller sjøl øremerker i nettbutikken. Alle Q-produsenter som bruker nettbutikken, får 20 prosent rabatt på øremerker, tenger og merkepenner. Bestilte varer og faktura sendes direkte til deg.