Kjøpsvilkår og priser

Handel via nettbutikken vår omfatter

  • Kjøp mellom næringsdrivende
  • Tilvirkningskjøp

Priser og porto

Priser og betingelser gjelder til og med 31. oktober 2019. OS ID forbeholder seg retten til å endre priser uten videre varsel til kjøper. Det er ditt ansvar som kjøper å holde deg oppdatert om gjeldende priser.

Prisene er eksklusive mva., og det påløper 25 % mva. på alle produkter. Porto kommer i tillegg.

Porto legges som en egen linje på bestillingsbekreftelse, ordrebekreftelse og faktura.

Det totale ordrebeløpet, i nettbutikken og på bestillings- og ordrebekreftelsen inkluderer porto og mva.

OS ID tar forbehold om eventuelle prisfeil. Vi kan imidlertid ikke endre prisen på en vare som du har fått bekreftet pris på. Det er alltid den bekreftede prisen på ordretidspunktet som gjelder. Vi forplikter oss til å levere varen til avtalt pris.

Prisliste

Prisliste gjeldende fra 1. november 2018

Prisene gjelder salg direkte til forbruker og er oppgitt uten rabatter.

Pris- og rabattbetingelser

OS ID har leveringsavtaler med private slakterier tilknyttet KLF, Nortura, Q-meieriene og TINE. Dette gir produsentfordeler, blant annet i form av gunstige priser på Combi øremerker. Mer informasjon om gunstige avtalepriser finner du her.

Leveringstid

Rekvisita og produkter uten preging sendes dagen etter at vi har mottatt bestillinga di. På produkter som skal preges, må du beregne fra fem til sju virkedagers produksjonstid.

Alle varer og merker på samme bestilling sendes samtidig. Postens leveringstid kommer i tillegg og vil variere fra to til fire virkedager, avhengig av strekning.

Forsendelse

Du betaler porto. Varene sendes med Posten som Klimanøytral servicepakke, som innebærer at du sjøl henter pakken på Posten. Du varsles på SMS og/eller e-post når pakken din er ankommet hentestedet.

Ønsker du en annen leveringsmåte, for eksempel Bedriftspakke ekspress over natt, må du spesifisere dette ved bestilling. Bedriftspakke ekspress over natt faktureres ekstra i henhold til Postens satser.

Dersom pakken ikke blir hentet hos Posten i løpet av 14 dager, vil den bli sendt tilbake til OS ID. Du betaler for returen og for ny forsendelse.

Dersom summen på en ordre er over kr 5000,- eks. mva, betaler du ikke porto på forsendelsen. Dette gjelder alle vareslag, unntatt RFID-lesere.

Betaling

OS IDs generelle betalingsbetingelse er netto per 20 dager. Varene faktureres samme dag som de sendes. Faktura med giro legges ved pakken.

De generelle betalingsbetingelsene kan fravikes i tilfeller der OS ID ikke anser kunden som kredittverdig.

Forfalte fakturaer belastes med den til enhver tid gjeldende rentesats, og utestående fordringer oversendes Kreditorforeningen for innkreving. OS ID har salgspant i de solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jf. Pantelovens §3-14 flg.

Ordreinngåelse

Ved bestilling mottar du en e-post som kun er en bekreftelse på at bestillingen er mottatt.

En ordre er gyldig først når du har mottatt en egen ordrebekreftelse på e-post.

Ved bestilling gjennom OS IDs nettbutikk, tas det for gitt at du godtar OS IDs betingelser.

Spesialtilvirkede varer med preging (øremerker, klaver og lignende) kan ikke avbestilles. Næringskunder omfattes ikke av Angrerettloven.

Reklamasjon og retur

Du skal straks, og senest innen 8 dager, rapportere til OS ID eventuelle feil eller mangler ved leveransen. Du må selv sjekke at vareemballasjen ikke er skadet, og at leveransen stemmer overens med fakturaen som ligger i pakken.

Retur på grunn av reklamasjon skal avtales på forhånd. OS ID tar alle fraktkostnader ved slik retur. Returer i postoppkrav aksepteres ikke.

Personvern og sikkerhet

OS ID registrerer persondata kun i den grad det er nødvendig for å betjene ordrer. All informasjon som samles inn, behandles sikkert og fortrolig. Informasjonen vil ikke bli solgt, utlånt, utleid eller på annen måte gjort tilgjengelig for uvedkommende. Vi behandler alle persondata ifølge Lov om Personopplysninger.

Du som kjøper har full rett til innsyn i de opplysningene som kan knyttes til deg. Les OS IDs personvernerklæring her.