Årets sauemerke-kampanje på SMS og epost

6. november 2020

Denne høsten går ikke sauemerketilbudet ut i posten. I stedet har du fått en epost og/eller en SMS om at kampanjen er i gang. Bestilling av øremerkene gjør du i nettbutikken her på www.osid.no.

Stadig flere bestiller øremerkene sine på nett, og det er få som har benyttet seg av bestillingsskjemaet som har blitt sendt ut i posten. Derfor satser vi, i samarbeid med slakteriene, nå på utsending av tilbudet på SMS og epost. Tilbudet blir altså ikke lenger sendt ut i posten, og øremerkene bestiller du på nett.

Øremerker bestiller du her.

Bestilling fra 1. november

Ikke lenge etter kampanjestart, 1. november fikk du en SMS og/eller en epost om at kampanjen er i gang, og at det nå er klart for bestilling.

Du trenger for øvrig ikke å ha mottatt SMS eller epost for å nyte godt av tilbudet; det er nok at du leverer til et av slakteriene nedenfor og bestiller øremerkene i OS IDs nettbutikk innen frist. Husk at du får mer rabatt jo tidligere du bestiller.

OS ID har samarbeidsavtale med disse slakteriene: Nortura, Fatland, Furuseth, Horn’s Slakteri, Jens Eide, Midt-Norge Slakteri, Nordfjord Kjøtt Slakt, Ole Ringdal, Prima Jæren, Røros Slakteri og Slakthuset Eidsmo Dullum.

Det er noen få produsenter vi verken har registrert mobilnummer eller epostadresse på, og disse har vi kontaktet på andre måter for å informere om kampanjen.

Sammen skåner vi miljøet

Når vi fra og med i år sender ut tilbudet på SMS og epost, sparer vi miljøet for bruk av papir og transport. Hvert år har det gått ut et anselig antall tilbud i posten, med blant annet bestillingsskjema, prisliste og svarkonvolutt. Dette utgjorde store mengder papir, noe som krevde mye logistikk. Og selv om slakteriene og vi har gjort det vi kan for å ha så oppdaterte adresselister som mulig, har det hvert år vært et problem at tilbud kom i retur på grunn av feil eller manglende adresse.

Bestilling kun på nett; ikke lenger på papirskjema

Ettersom kampanjen nå er digital, er det naturlig nok ikke lenger mulig å bestille via bestillingsskjema på papir.

Vi forsikrer deg om at det er lett å bestille i nettbutikken vår; denne filmen viser deg hvordan. Skulle du likevel få problemer med å bestille på nett, kontakter du kundesenteret vårt på tlf. 62 49 77 00, så får du god veiledning.

Det gis normalt ikke rabatt ved telefonbestilling, men vi skal sjølsagt gi deg den hjelpa du trenger, uten at det går ut over rabatten din.

Rabatt og frister

Nytt av året er det også at disse rabattene og fristene gjelder for alle slakteriene:

  • 25 % rabatt ved bestilling i OS IDs nettbutikk senest 22. november 2020
  • 20 % rabatt ved bestilling i OS IDs nettbutikk senest 20. januar 2021
  • 13 % rabatt ved bestilling i OS IDs nettbutikk senest 1. mars 2021

Foto: Digital sauemerkekampanje 2020-2021Foto: Digital sauemerkekampanje 2020-2021