Bestill sauemerker tidlig, få god rabatt!

26. oktober 2020

Bestiller du senest 1. mars, får du 13 % rabatt på øremerker til lam og sau. Finner du ut etter fostertellinga at du trenger flere merker, bestiller du bare flere – du får samme rabatt som på den opprinnelige bestillinga di.

Som et ledd i samarbeidet mellom OS ID og mange norske slakterier, får du kjøpt norskproduserte øremerker av høy kvalitet til god pris. Du får mer rabatt jo tidligere du bestiller.

Øremerker bestiller du her, og denne filmen viser deg hvordan.

Rabattfrister

  • 25 % rabatt ved bestilling i OS IDs nettbutikk senest 22. november 2020
  • 20 % rabatt ved bestilling i OS IDs nettbutikk senest 20. januar 2021
  • 13 % rabatt ved bestilling i OS IDs nettbutikk senest 1. mars 2021

Du får rabatt både på offisielle merker til sau, tenger, nåler og merkepenner.

Husk å påføre forventa start på lamming når du bestiller. Vi styrer produksjon og utsending av øremerker etter disse opplysningene.

Samme rabatt ved etterbestilling

Til og med 30. juni får du samme rabatt ved etterbestilling som ved hovedbestilling. Innen frist bestiller du altså det antallet merker du antar at du trenger, og så kan du eventuelt bestille flere merker etter fostertelling og få samme rabatt som ved den opprinnelige bestillinga di.

Bestill alt du trenger til lamminga

Når du først er i gang med å bestille øremerker til vårens lam, er det lurt å bestille også det du ellers trenger til lamming og merking. Da får du alt levert i én pakke, og du sparer porto.

Pristillegg/støtte fra slakteriet

Slakteriene gir kr 12,- i pristillegg/støtte for kjøp av det elektroniske øremerket Combi E23. Sammen med rabatten fra OS ID gjør dette at du får en svært gunstig pris på øremerker.

NB: Fatland har en egen modell for kompensasjon for det elektroniske øremerket, og kompensasjonen utgjør rundt kr 12,- per merke. Kontakt Fatland om du har spørsmål.

Priseksempel

Ordinær pris Combi E23 elektronisk hulldel med Combi 3000 Mini tappdel: kr 16,05

Pris med 25 % rabatt: kr 12,04

Pris med tillegg/støtte fra slakteriet: kr 0,04

———————————————-

Ordinær pris Combi E23 elektronisk hulldel med Combi 3000 Små tappdel: kr 16,60

Pris med 25 % rabatt: kr 12,45

Pris med tillegg/støtte fra slakteriet: kr 0,45

Mva. og porto kommer i tillegg.

OS ID samarbeider med disse slakteriene

Ikke lenger tilbud i posten, bestilling på nett

Stadig flere bestiller øremerkene sine på nett, og det er få som har benyttet seg av bestillingsskjemaet som har blitt sendt ut i posten. Derfor går tilbudet i år kun ut på SMS og epost, og du bestiller på nett. Slik sparer vi også miljøet for bruk av papir og transport.

Lett å bestille på nett

Det er lett å bruke nettbutikken vår; denne filmen viser deg hvordan. Trenger du veiledning, kontakter du kundesenteret vårt på tlf. 62 49 77 00.

Vinn en håndholdt leser!

Bestiller du øremerker her på www.osid.no før frist, er du med i trekningen om en gratis HHR 3000 Pro håndholdt leser (verdi kr 4950,-).

Bestill Combi Signal-merker samtidig

Nå bestiller du Combi Signal-merker direkte fra oss, i nettbutikken. Tidligere har slakteriene og en del lammeringer administrert bestilling og utsending. Nå bestiller du altså sjøl i stedet, og du får merker og faktura direkte fra OS ID. Det er derfor smart å bestille Signal-merker til neste slaktesesong når du bestiller de vanlige øremerkene til lamma dine, så unngår du ekstra portokostnader. Signal-merkene kan du bruke senere år, om du skulle kjøpe litt for mange.

Foto: Digital sauemerkekampanje 2020-2021