Årets sauemerkekampanje – du får mer rabatt jo tidligere du bestiller

24. oktober 2023

Sauemerkekampanjen er i gang! Bestiller du senest 20. januar, får du 20% rabatt på øremerker til lam og sau. I tillegg får du pristilskudd/støtte fra slakteriet ditt ved kjøp av elektroniske øremerker. Finner du ut etter fostertelling at du trenger flere merker, bestiller du bare flere – du får samme rabatt som på den opprinnelige bestillinga di.

Sauemerkekampanjen er et ledd i samarbeidet mellom oss og mange norske slakterier. Slik får du kjøpt øremerker av høy kvalitet til god pris – og du får mer rabatt jo tidligere du bestiller.

Øremerker bestiller du i nettbutikken vår

Denne filmen viser deg hvordan du bestiller. Trenger du veiledning, kontakter du kundesenteret vårt på tlf. 62 49 77 00.

Rabattfrister

  • 25 % rabatt ved bestilling i nettbutikken innen 22. november 2023
  • 20 % rabatt ved bestilling i nettbutikken innen 20. januar 2024
  • 13 % rabatt ved bestilling i nettbutikken innen 1. mars 2024

Du får rabatt både på offisielle merker til sau, tenger, nåler og merkepenner.

Du trenger ikke å ha mottatt epost eller SMS for å benytte deg av rabatten; kampanjen gjelder fra 1. november for alle produsenter som leverer til de slakteriene som vi samarbeider med (se liste nederst).

Bestill gjerne før fostertelling

Innen frist bestiller du det antallet merker du antar at du trenger, og så kan du eventuelt bestille flere merker etter fostertelling. Du får samme rabatt ved etterbestilling som ved den opprinnelige bestillinga di, helt fram til 30. juni.

Pristilskudd/støtte fra slakteriet

De fleste slakteriene gir kr 12,- i pristilskudd/støtte for kjøp av det elektroniske øremerket OS ID E24. Sammen med rabatten fra oss gjør dette at du får en svært gunstig pris på øremerker.

Slakterier med andre vilkår:

  • Jens Eide gir kr 13,- i støtte for kjøp av det elektroniske øremerket
  • Fatland har en egen modell for kompensasjon for det elektroniske øremerket; kompensasjonen ligger i puljetillegget. Kontakt Fatland om du har spørsmål.
  • Prima Slakt gir ikke støtte til kjøp av elektronisk øremerke til sau i 2024. Kontakt Prima Slakt om du har spørsmål.

Priseksempel

Ordinær pris OS ID E24 elektronisk hulldel med Combi 3000 Mini tappdel: kr 18,05
Pris med 25 % rabatt: kr 13,54
Pris med kr 12,- i tilskudd/støtte fra slakteriet: kr 1,54

———————————————-

Ordinær pris OS ID E24 elektronisk hulldel med Combi 3000 Små tappdel: kr 18,70
Pris med 25 % rabatt: kr 14,03
Pris med kr 12,- i tilskudd/støtte fra slakteriet: kr 2,03

Mva. og porto kommer i tillegg.

Her finner du en oversikt over priser for alle aktuelle merker for sau, med og uten rabatter fra oss og pristilskudd/støtte fra slakteriene.

Lammingsdato og leveringstid

Husk å påføre forventa start på lamming når du bestiller. Vi styrer produksjon og utsending av øremerker etter disse opplysningene. Derfor er produksjonstida vår lang når du bestiller øremerker som en del av kampanjen. Du får en bestillingsbekreftelse på epost når du har lagt inn bestillinga di, men det kan ta lang tid før du får ordrebekreftelsen. Du vil uansett få merkene dine før lammingsdatoen du oppga ved bestilling.

Nytt elektronisk øremerke

Vi er glade for å lansere det nye elektroniske øremerket OS ID E24, som erstatter det tidligere elektroniske småfemerket vårt. Det nye merket har forbedret låsemekanisme og fri rotasjon mellom de to merkedelene. Slik blir merkets sitteevne enda bedre, samtidig som dyrevelferden forbedres. For øvrig er funksjonaliteten den samme gode som i det tidligere merket, Combi E23.

Det nye merket innebærer ingen endringer for deg.

Ny merketang i salg nå

Tanga OS ID Combi Junior Green har en innovativ design, med et grep som passer godt også for mindre hender. Utforminga av håndtaket forhindrer «glipptak», og det kreves mindre kraft ved påsetting av øremerkene. Med denne tanga går påsettinga av merkene raskt og stille, for optimal dyrevelferd. Den nye tanga erstatter Combi Junior, som vi ikke lenger selger. Du kan likevel fortsatt bruke Combi Junior til påsetting av alle OS ID-merker for småfe og storfe; bare husk at plastbiten i den nedre «kjeven» av tanga skal være tatt ut når du setter i merkene.

Foto: OS ID Combi Junior Green påsettingstang for øremerker

Bestill retur-, øko- og slakterimerker samtidig

Du bestiller retur-, øko- og slakterimerkermerker i nettbutikken vår, og du får merker og faktura direkte fra oss. Det er derfor smart å bestille returmerker til neste slaktesesong når du bestiller de vanlige øremerkene til lamma dine, så unngår du ekstra portokostnader. Returmerkene kan du bruke senere år, om du skulle kjøpe litt for mange.

NB: Prima Slakt distribuerer fortsatt retur-, øko- og slakterimerker selv. Er du Prima Slakt-produsent, kontakter du slakteriet om slike merker.

Når du først er i gang med å bestille øremerker, er det lurt å bestille også det du ellers trenger til lamming og merking. Da får du alt levert i én pakke, og du sparer porto.

Vi samarbeider med disse slakteriene

Foto: Sauemerkekampanje 20223-2024