Klar for høsten? Vi har det du trenger!

9. august 2019

Kalenderen slår det ubønnhørlig fast: Høsten nærmer seg. Og med den kommer ei travel tid for alle husdyreiere. Hos oss finner du det du trenger nå som dyra skal hjem igjen.

OS ID har mye nyttig utstyr for blant annet medisinering, fôring, veiing og gjeting, i tillegg til fargemerking som kan være til god hjelp under paring.

Praktiske, solide og komfortable hansker, overtrekksstøvler, kjeledresser og frakker i plast leverer vi også.

Foto: Hjem fra beite 2019

Enkel bestilling, kjapp levering

Rekvisita, øremerker og avleserutstyr for elektroniske merker bestiller du enkelt i nettbutikken vår.

Rekvisita og produkter uten preging sendes dagen etter at vi har mottatt bestillinga di. På produkter som skal preges, som øremerker, må du beregne fra fem til sju virkedagers produksjonstid. Postens leveringstid kommer i tillegg og er på to virkedager eller mer, avhengig av strekning.

Alle varer og merker på samme bestilling sendes samtidig.

Illustrasjonsfoto: Menneskene

Sauebonde? Slik bruker du leseren under veiing og paring

Håndleseren HHR 3000 Pro er konstruert for å tåle krevende forhold. Med denne får du utnyttet mange av mulighetene som ligger i elektronisk øremerking. Vi har flere veiledningsfilmer som viser deg hvordan du bruker overfører data mellom leseren HHR 3000 Pro og Sauekontrollen.

Nedenfor ser du to høstaktuelle filmer. Her på nettsida vår og på YouTube-kanalen vår finner du flere filmer som viser deg hvordan du får brukt leseren din best mulig.

Med ønske om god sensommer (for det er jo ikke høst heeelt ennå) fra oss i OS ID!

Foto: Hjem fra beite 2019 Foto: Hjem fra beite 2019