Ledig stilling: Produksjonsoperatør

9. juli 2021

Du har hode for teknikk, nese for kvalitet og interesse for teknologisk produksjon. Vi har en interessant jobb i et innovativt produksjonsmiljø, og en gjeng med dyktige og trivelige kolleger!

OS ID er en internasjonalt ledende utvikler og produsent av øremerker for husdyr. Vi tilbyr også systemer for aktivitetsmåling og løsninger for innhenting av vevsprøver.

Hovedanlegget vårt ligger i Os i Nord-Østerdalen, og vi har i tillegg to mindre salgs- og produksjonsenheter i Sverige og Danmark, og en salgsenhet i Finland. På Os er vi 45 medarbeidere; i Norden til sammen 66.

Vi er en del av MSD Animal Health Intelligence, verdens ledende selskap innen dyrehelse og merking og aktivitetsmåling av dyr. Hos oss får du flinke og trivelige kollegaer som ønsker å bidra til smart, lønnsom og bærekraftig produksjon av verdens viktigste vare – maten vi spiser.

Om stillinga

Øremerkeproduksjonen vår består av helautomatiske produksjonslinjer for sprøytestøping og laserpreging av øremerker, samt mekanisk produksjon. Du vil hovedsakelig jobbe på støpefunksjonen, hvor du styrer støpelinjene, fra innmating av råstoff til til kontroll av ferdig produkt.

Om deg

Den du er, det du kan og det du kan utvikle deg til å bli, er viktigere enn den formelle utdanninga di. Relevant fagbrev og/eller erfaring fra automatisert produksjon er likevel en fordel. Du har hode for teknikk, nese for kvalitet og interesse for teknologisk produksjon. Du klarer å balansere nøyaktighet og effektivitet, og har evne og vilje til å løse problemer når de oppstår. Du arbeider godt på egen hånd, men er samtidig en lagspiller som trives sammen med andre.

Vi tilbyr

  • 100 % fast stilling i ei treskiftsordning
  • Mulighet til å være med på å forme OS ID i en fase der vi går inn i mange interessante utviklingsprosjekter
  • En interessant jobb i et innovativt produksjonsmiljø
  • Et dyktig team og engasjerte kolleger som vil at du skal trives på en arbeidsplass der vi løfter i flokk
  • Gode muligheter for deg med evne og vilje
  • Lønn etter avtale
  • Pensjonsordning

Søknadsfrist: Søndag 15. august

Send søknad og CV til Pål Kjellesvig Dalløkken (Commercial Operations Director), paal.dallokken@merck.com | Tlf. 90 82 10 88. Har du spørsmål om stillinga? Kontakt Pål.

Foto: Ledig stilling produksjonsoperatør

Foto: Ledig stilling produksjonsoperatør

Foto: Ledig stilling produksjonsoperatør

Foto: Ledig stilling produksjonsoperatør

Foto: Ledig stilling produksjonsoperatør