Ledig stilling: Produksjonsoperatør

2. april 2024

Du har hode for teknikk, nese for kvalitet og interesse for teknologisk produksjon. Vi har en interessant jobb i et innovativt produksjonsmiljø, og en gjeng med dyktige og trivelige kolleger!

Med en jobb hos oss har du én fot i det nordiske landbruket, og den andre i en global dyrehelsevirksomhet. I den norske landbruksbransjen er vi mest kjent for øremerkene våre, og for aktivitetsmåleren SenseHub. Helt siden 1936 har vi vært en solid samarbeidspartner for aktørene i verdikjeden for matproduksjon – fra husdyreierne til myndighetene og de små og store organisasjonene.

Samtidig er vi en del av MSD Animal Health, et globalt selskap innen dyrehelse. Det betyr at med en jobb hos oss ligger mange veier åpne for deg, og vi kan love deg en arbeidsplass der endring og utvikling er en del av hverdagen.

I vår enhet i MSD Animal Health Norden, Technology Solutions, jobber rundt 70 dyktige og dedikerte mennesker med produkt- og teknologiutvikling, produksjon, salg, support og distribusjon av identifikasjon og aktivitetsmåling. Rundt 45 av oss jobber på Os i Nord-Østerdalen, der vi også produserer øremerkene våre. 12 jobber i enheten vår i Danmark, 8 i Sverige og 3 i Finland. Noen har lang erfaring, andre bringer med seg ny kompetanse, og flere av oss er husdyreiere. Til sammen gir dette oss enestående kompetanse innen løsninger for smart husdyrhold.

Om stillinga

Øremerkeproduksjonen vår består av helautomatiske produksjonslinjer for støping av plastøremerker og laserpreging av øremerker, samt mekanisk produksjon. Du vil hovedsakelig jobbe på støpefunksjonen, hvor du styrer støpelinjene fra innmating av råstoff til til kontroll av ferdig produkt.

Om deg

Den du er, det du kan og det du kan utvikle deg til å bli, er viktigere enn den formelle utdanninga di. Relevant fagbrev og/eller erfaring fra automatisert produksjon er likevel en fordel. Du har hode for teknikk, nese for kvalitet og interesse for teknologisk produksjon. Du klarer å balansere nøyaktighet og effektivitet, og har evne og vilje til å løse problemer når de oppstår.

Vi ser etter deg som har vilje til å strekke deg, og evne til å gjøre ting litt annerledes i morgen enn du gjorde i går. Du ser heller ikke mørkt på å bevege deg utenfor komfortsonen av og til. Du ønsker ansvar, du tar ansvar, og du liker å få til ting sammen med andre.

Vi tilbyr

  • 100 % fast stilling i ei treskiftsordning
  • Mulighet til å være med på å forme produksjonsprosessene våre i en fase der vi går inn i mange interessante utviklingsprosjekter
  • En interessant jobb i et innovativt produksjonsmiljø
  • Et dyktig team og engasjerte kolleger som vil at du skal trives på en arbeidsplass der vi løfter i flokk
  • Gode muligheter for deg med evne og vilje
  • Lønn etter avtale
  • Pensjonsordning
  • Bonusordning

Som ansatt i MSD Animal Health planlegger du den videre utviklinga di gjennom jevnlige samtaler med den nærmeste lederen din. Det finnes interne kurs og «trainings» innenfor mange fagfelt, og med den rette innstillinga og vilje til å legge ned en solid innsats, har du gode muligheter til å bevege deg videre i karrierestigen.

Her får du vite mer om hva vi kan tilby, og hvordan det er å jobbe hos oss.

Søknadsfrist: Søndag 21. april

Send søknad og CV til Per Johan Moslet (Operations Manager), per.johan.moslet@merck.com | Tlf. 91 86 99 18. Har du spørsmål om stillinga? Kontakt Per Johan.

Illustrasjonsfoto: ledig stilling, tekniker

Foto: Ledig stilling produksjonsoperatør

Foto: Ledig stilling produksjonsoperatør

Foto: Ledig stilling produksjonsoperatør