Ledig engasjement i produksjonen

25. oktober 2022

Hos oss er vinteren høysesong, og vi har nå et ledig engasjement i produksjonen, med oppstart 2. januar – eller tidligere, etter avtale.

OS ID er en internasjonalt ledende utvikler og produsent av øremerker for husdyr. Vi tilbyr også systemer for aktivitetsmåling og løsninger for innhenting av vevsprøver.

Hovedanlegget vårt ligger i Os i Nord-Østerdalen, og vi har i tillegg to mindre salgs- og produksjonsenheter i Sverige og Danmark, og en salgsenhet i Finland. På Os er vi 45 medarbeidere; i Norden til sammen 66.

Vi er en del av MSD Animal Health, verdens ledende selskap innen dyrehelse. Hos oss får du flinke og trivelige kollegaer som ønsker å bidra til smart, lønnsom og bærekraftig produksjon av verdens viktigste vare – maten vi spiser.

Om engasjementet

Engasjementet har oppstart 2. januar og varer til ut april. Du vil sannsynligvis arbeide på flere av funksjonene i produksjonen vår. Du må påregne å arbeide i en toskiftsordning; dagskift og kveldsskift.

Hva ser vi etter?

Vi er på utkikk etter deg som lærer raskt, er nøyaktig og kjapp i vendinga, og som liker å være en del av et team som er opptatt av å prestere. Du må kunne håndtere en pc, og du må også kunne snakke norsk.

Dette kan være midt i blinken for deg som har et tenkeår før eller mellom studier.

Søknadsfrist: Så snart som mulig

Kort søknad og cv sender du så fort som mulig til Per Johan Øren Moslet (Operations Manager): per.johan.moslet@merck.com. Det er også Per Johan du ringer til hvis du har spørsmål: tlf. 91 86 99 18.

Foto: Ledig stilling, engasjement på preging høsten 2021

Foto: Ledig stilling produksjonsoperatør

Foto: Distribusjon OS ID