Brunstkontroll er superenkelt med SenseHub-appen!

21. mai 2021

Med SenseHub-appen er det lett å ha full oversikt over brunsten, slik at inseminering skjer til riktig tid. Denne filmen viser deg hvordan!

Med noen få sveip i SenseHub-appen får du kjapp og god oversikt over brunsten i besetninga di. SenseHub-programmet er så enkelt og lett å bruke at aktivitetsmåleren også trygt kan overlates til andre, om du har dyra på fellesseter, eller har arbeidshjelp på setra eller hjemme på gården.

Finnes på mange språk

SenseHub-appen finnes i tillegg på 30 språk, så hvis røkteren din har et annet morsmål enn norsk, vil h*n sannsynligvis kunne bruke programmet på sitt eget språk.

Ett system – flere brukere

Flere brukere kan ha tilgang til samme SenseHub-system, via mobilappen, slik at også «vikaren» din får tydelig varsel om brunst, dyr som må ha ekstra tilsyn og andre hendelser som bør sjekkes.

Uansett hvor du befinner deg

Selv om du er borte fra dyra og travelt opptatt med andre ting, er informasjonen om besetningas ve og vel alltid enkelt tilgjengelig på mobilen din.

Mer om bruk av appen

Her ser du flere eksempler på hvordan du bruker både brunstfunksjonen og helsefunksjonen i SenseHub-appen.

Produser mer sommermelk med aktivitetsmåling

Det er ofte mangel på melk om sommeren, og TINE premierer derfor dem som leverer melk i denne perioden. Ved å bruke semin fra Geno også om sommeren, får du kalver av god kvalitet som senere kan være med å bidra til mer sommermelk. Og med aktivitetsmåleren SenseHub har du full kontroll over brunsten, slik at du får inseminert til riktig tid.

Geno, TINE og OS ID jobber sammen for å rette oppmerksomheten mot sommermelk. Følg oss på #sommermelk i sosiale medier!

Er SenseHub noe for deg?

OS ID samarbeider med Geno om salg av SenseHubKontakt Genos erfarne konsulenter for en aktivitetsmålingsprat, eller fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter Geno deg.

Ja, jeg ønsker å vite mer om SenseHub og vil gjerne bli kontaktet!