Bruk Combi 3000 Stor-merket til teiner og ruser

6. januar 2022

Fra 1. januar 2022 er det innført krav til merking av teiner og ruser også i fritidsfiske. Visste du at Combi 3000 Stor-merket fra OS ID egner seg ypperlig til slik merking?

Fiskeridirektoratets krav til merking av teiner og ruser i fritidsfiske kommer i tillegg til det gjeldende kravet til merking av vak/blåser.

Alle teiner og ruser skal merkes tydelig med eierens navn og adresse; dette gjelder både fritids- og yrkesfiske. Med Combi 3000 Stor-merket fra OS ID får du trygg av varig merking av din fangsredskap.

Spesielt for fangst av hummer

Teiner som står i sjøen til fangst av hummer skal ha minst ett vak som er tydelig merket med fiskerens deltakernummer, navn og adresse (for yrkesfiskere: fartøyets registreringsmerke).

Combi Stor

Tappdelen av merket Combi Stor egner seg svært godt til merking av teiner og ruser. Merkene lages i myk og fleksibel spesialplast som tåler store temperatursvingninger og ekstrem slitasje gjennom flere år. Produktark: Combi Stor tappdel til merking av teiner og ruser (pdf)

Laserpreging

Tall og bokstaver brennes ned i plastmerket og er tydelige og godt lesbare i mange år.

Slik bestiller du

Send en epost med bestilling til post@osid.no. Oppgi program STOR 52 ved bestilling, antall merker og ønsket tekst. Du kan også kontakte kundesenteret vårt.

Produktfoto: Combi 3000 Stor for teiner og ruser
Merke tilpasset fritidsfiske av hummer, med eierens deltakernummer, navn og adresse

Toppfoto av hummer: Fiskeridirektoratet