Allflex leser – sikkert og effektivt

5. april 2024

Med en Allflex-leser, som lett kobles til Sauekontrollen, er tidkrevende notering på papir historie. Og ikke bare sparer du tid, når du bruker leseren,  kan du også være trygg på at riktig nummer blir registrert.

Med en Allflex leser oppnår du effektiv og sikker håndtering av dyra, både på gården og på beite.

To modeller

Vi tilbyr nå to ulike modeller, AWR250 og APR 450. Med AWR250 får du lang rekkevidde, og leseavstanden er ca. 30 cm. APR450 er mer kompakt, passer godt i lomma, og har leseavstand på rundt 25 cm.

Solid og pålitelig

Begge leserne ligger stødig i hånda og er gode å jobbe med, også over tid, ettersom de veier lite. De er vanntette, robuste og tåler å bli skitne. Den gode batterikapasiteten sikrer at du kan jobbe hele dagen uten å måtte lade.

Foto thumbnail facebook: Sauebonde med Allfles leser AWR 250

Lett å koble til Sauekontrollen

Begge Allflex-leserne, som har Bluetooth, kobles til Sauekontrollen via Animalias lesestav-app. De kan i tillegg brukes sammen med både iPhone og Android.

I denne videoen viser Animalia Sauekontrollen hvordan du kan bruke lesestav og Sauekontrollen til praktisk arbeid i fjøset

Fordelene ved å bruke leser

Presis identifikasjon: Leseren gir deg muligheten til å identifisere hver enkelt sau raskt og nøyaktig.

Effektiv håndtering av data: Ved å bruke leser kan du effektivt organisere og administrere data om saueflokkens helse, reproduksjon og vekt. Dette gjør det lettere å identifisere trender, planlegge fôringsregimer og administrere avlsprogrammer.

Tidsbesparende: En av de største fordelene med å bruke en leser, er at du sparer betydelig med tid. I stedet for å bruke tid på manuell identifikasjon og registrering av hver enkelt sau, kan du raskt skanne og registrere data ved hjelp av leseren. Dette frigjør verdifull tid som kan brukes til andre oppgaver.

Bedre beslutninger: Med nøyaktig og oppdatert informasjon om saueflokkens helse og reproduksjon, kan du ta bedre beslutninger. Enten det dreier seg om å tilpasse fôringsregimet, justere avlsprogrammer eller håndtere helseproblemer, gir leseren deg et godt grunnlaget for å ta velinformerte beslutninger som kan bidra til å forbedre drifta.

Nysgjerrig på Allflex-leserne våre?

Kontakt kundesenteret vårt for en prat om hvordan du kan få gjort registreringer enda mer effektiv med elektronisk leser.