Velkommen til digitalt fagmøte: Sommermelk – en vei til økt inntjening

5. mars 2024

Å øke andelen sommermelk er det god økonomi i!  Og med SenseHub blir det enklere å lykkes med insemineringa, slik at du får planlagt sommermelkproduksjonen enda bedre. Sammen med TINE Rådgiving og Medlemsservice og Geno inviterer vi til åpent digitalt fagmøte om sommermelk tirsdag 19. og torsdag 21. mars. Meld deg på allerede i dag!

Med god rådgiving og riktige verktøy kan du øke lønnsomheten ved å produsere melk i sommermånedene. På dette fagmøtet får du vite mer om hvorfor og hvordan sommermelk er en vei til økt inntjening. Alle er hjertelig velkomne!

Agenda for fagmøtet:

  • Økonomi i sommermelk og hvordan påvirke sommermelkandelen, v/ Jo Helge Sunde og John Fløttum i TINE
  • Genotyping og kjønnsseparert sæd som verktøy for mer sommermelk, v/ Anne Hege Hunskaar Tajet, GENO
  • SenseHub – Produser mer sommermelk med SenseHub, v/Jorid Lybæk GENO / MSD Animal Health (OS ID)

Mer om møtet finner du på nettsida til Tine Rådgiving og Medlemsservice

Meld deg på:

Møtet gjennomføres på to tidspunkter. Du velger det tidspunktet som passer best for deg:

  • Tirsdag 19. mars klokka 11.00 – 12.00
  • Torsdag 21. mars klokka 11.00 – 12.00

Her melder du deg på fagmøtet

Visste du at du nå kan abonnere på SenseHub?

Med abonnement blir hverdagen som SenseHub-bruker enda enklere. Du betaler ingen oppstartskostnad; en lav sum per dyr per måned inkluderer alt – både transpondere, annen hardware, programvare, oppdateringer og support. Aktivitetsmåling blir ikke enklere enn dette!

Å abonnere på SenseHub kan også være en god mulighet for deg som allerede bruker SenseHub. Har du flere transpondere som begynner å nærme seg utløpsdato, og/eller ønsker å overvåke enda flere dyr, og derfor trenger tilleggstranspondere, kan det være gunstig å inngå et abonnement.

Månedsprisen per transponder blir lavere jo flere dyr (det vil si transpondere) som inngår i abonnementet. Som eksisterende bruker får du da en kostnadsfordel, ettersom de transponderne du allerede har på din gård, legges til de ekstra transponderne du trenger.

Her leser du mer om abonnement på SenseHub


Dette produktet er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom hos dyr. For diagnostisering, behandling, kurering eller forebygging av sykdom hos dyr, bør du konsultere veterinær. Nøyaktigheten av dataene som samles inn og presenteres via dette produktet er ikke ment å tilsvare presisjonsnivået til medisinsk utstyr eller vitenskapelig måleutstyr. Copyright © 2024 Merck & Co., Inc., Rahway, NJ, USA and its affiliates. All rights reserved.


Vil du vite mer om SenseHub?

Kontakt Genos erfarne konsulenter for en prat om hvordan du kan forbedre reproduksjon, dyrehelse og produktivitet med SenseHub, og om hvordan et abonnement kan passe for deg. Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter Geno deg.

Ja, jeg ønsker å vite mer om SenseHub og vil gjerne bli kontaktet!