OS ID-bloggen

OS ID-bloggen finner du saker som vi håper du vil synes er både underholdende, interessante og nyttige. På bloggen deler vi blant annet historier fra gårdsbesøk, tips om bruk av produktene våre og annet smått og stort.

Foto: Skjermbilde av OS ID-bloggen

For å holde deg oppdatert, kan du få automatisk varsel på e-post når vi har lagt ut nye innlegg. Det er enkelt å få slike varsler; bare gå inn på en hvilken som helst sak på bloggen vår, så finner du et felt som heter «Abonner på nye blogginnlegg». Skriv inn e-postadressa di og klikk «Meld meg på!».

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sender vi ut på e-post med ujevne mellomrom, og det kan handle om produktnyheter, tips om hvordan du skal bruke produktene våre, kampanjer og tilbud og annet du har nytte av å vite.

Foto: Skjermbilde av OS IDs nyhetsbrevI tråd med de nye reglene for håndtering av personopplysninger (GDPR) kreves det et samtykke fra deg for at du skal motta nyhetsbrev fra oss. Dette samtykket gir du ved å klikke på knappen nedenfor. Da kommer du til en side der du blir bedt om skrive inn epostadressen som du ønsker at nyhetsbrevet vårt skal sendes til. Husk også å bekrefte linken som du etterpå får tilsendt på e-post.

Ja takk! Jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra OS ID