Vårt samarbeid med slakterier og meierier gir fordeler for deg som produsent

OS ID har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private slakterier tilsluttet KLF. Sammen har vi etablert effektive og sikre rutiner for bestilling og levering av offisielle øremerker. Dette gir deg som produsent flere fordeler.

I mange, mange år har OS ID hatt et godt samarbeid med norske husdyreiere, slakterier og meierier. Avtalene som er inngått med slakteriene og meieriene, gir deg som produsent flere fordeler:

  • Du har sikkerhet for at merkene dine blir levert når du trenger dem, for eksempel i god tid før lamming
  • Kort leveringstid (fem til sju virkedagers produksjonstid pluss Postens forsendingstid)
  • Brukervennlig bestillingsløsning på nett
  • God hjelp fra OS IDs kundesenter når du lurer på noe
  • Norskproduserte øremerker av høy kvalitet
  • Gode priser på øremerker

Les enda mer om samarbeidet på OS ID-bloggen

Øremerker til avtalepris

For å få avtalepris, bestiller produsenter av kjøttfe og gris merker på www.osid.no. Husk å oppgi ditt slakteri under faktura- og leveringsadresse. Bestilte varer og faktura sendes direkte til deg. Bestilling over telefon gir ikke avtalepris.

Sauemerkekampanjen starter 1. november. For å oppnå ravtaleabatt på øremerker, bestill merker på www.osid.no innen rabattfrist.

Fram til og med 30. juni får du samme rabatt ved etterbestilling av sesongens lammemerker som ved hovedbestilling. Husk å påføre forventa start på lamming når du bestiller. Produksjon og utsending av øremerker styres i stor grad etter disse opplysningene. Øremerkene vil du få tilsendt før lammedatoen du har oppgitt.

Bestilte varer og faktura sendes direkte til deg.

Tine

Fra 1. november 2018 bestiller du øremerker direkte fra OS IDs nettbutikk. Alle TINEs medlemmer som benytter nettbutikken vil få 20 prosent rabatt på øremerker, tenger og merkepenner. Bestilte varer og faktura sendes direkte til deg. Se informasjon fra TINE om direkte bestilling fra OS ID.

Q-Meieriene

Du som er produsent for Q-Meieriene, henvender deg til ditt Q-meieri for å bestille offisielle øremerker. (Dette gjelder produsenter tilknyttet anleggene på Jæren og i Gausdal). Bestilte varer og faktura sendes direkte til deg.