MyPet ID™-serien består av bioglass-innkapslede RFID-microchips i sterile engangssprøyter. Vi leverer tre typer microchips, én mini (MyPet ID™ 1.4), én i standard størrelse (MyPet ID™ 2.1) og MyPet ID™ TempTrack, som er en microchip som overvåker dyrets temperatur.

MyPet ID er trygt og enkelt

MyPet-chipene sikrer kjæledyrets identifikasjon gjennom hele dyrets levetid. Chipen leses enkelt av med en leser. I tillegg kommuniserer MyPet™ IDs microchiper med kattedører, matskåler og andre installasjoner som er i samsvar med ISO-standardene 11784, 11785, 11135 og 11607.

Produktfoto: MyPet ID 1.4
MyPet ID™ 1.4, engangssprøyte med microchip

Identifikasjon og temperaturovervåking

MyPet ID™ 1.4 og MyPet ID™ 2.1 er løsninger som identifiserer dyret med en unik kode, og merkingen varer hele dyrets levetid. RFID-chipen implanteres ved hjelp av en sterilisert engangssprøyte med skarp og tynn nål. Hver sprøyte leveres individuelt i en sterilisert pose, sammen med åtte klistremerker med strekkode som tilsvarer identifikasjonskoden i chipen.

MyPet ID™ TempTrack gjør det mulig å overvåke kjæledyrets temperatur via en integrert temperaturbiosensor. Samtidig inkluderer denne løsningen også unik og varig RFID-identifikasjon.

Produktfoto: Boks med MyPet ID TempTrack
Sprøytene leveres i en eske à 10 stk. (andre mengder kan også leveres)