To ledige engasjement på distribusjon

17. september 2023

Hos oss er vinteren høysesong, og vi har nå to ledige engasjement på distribusjon, med oppstart 1. desember. Vi ser etter deg som lærer raskt, er nøyaktig og kjapp i vendinga, og som liker å være en del av et team som er opptatt av å prestere.

Med en jobb hos oss har du én fot i det nordiske landbruket, og den andre i en global dyrehelsevirksomhet. I den norske landbruksbransjen er vi mest kjent for øremerkene våre, og for aktivitetsmåleren SenseHub. Helt siden 1936 har vi vært en solid samarbeidspartner for aktørene i verdikjeden for matproduksjon – fra husdyreierne til myndighetene og de små og store organisasjonene.

Samtidig er vi en del av MSD Animal Health, et globalt selskap innen dyrehelse. I vår enhet i MSD Animal Health Norden, Technology Solutions, jobber rundt 70 dyktige og dedikerte mennesker med produkt- og teknologiutvikling, produksjon, salg, support og distribusjon av identifikasjon og aktivitetsmåling. Rundt 45 av oss jobber på Os i Nord-Østerdalen, der vi også produserer øremerkene våre. 12 jobber i enheten vår i Danmark, 8 i Sverige og 3 i Finland. Noen har lang erfaring, andre bringer med seg ny kompetanse, og flere av oss er husdyreiere. Til sammen gir dette oss enestående kompetanse innen løsninger for smart husdyrhold.

Om engasjementene

Engasjementene har oppstart 1. desember og varer til mai. Dette er en dagtidsjobb, med arbeidstid fra kl. 07.00 til kl. 15.00.

Distribusjon er det siste leddet før ordrene går ut til kunden, og din jobb vil hovedsakelig være å kontrollere, fakturere og sende ut ordrer.

Hva ser vi etter?

Du lærer raskt, er nøyaktig og kjapp i vendinga og liker å være en del av et team som er opptatt av å prestere. Høyt tempo trives du godt med, og du bevarer roen sjøl om det er hektisk rundt deg. Du må også kunne håndtere en pc, og du må kunne snakke norsk.

Disse engasjementene kan være midt i blinken for deg som har et tenkeår før eller mellom studier.

Søknadsfrist: 30. september

Kort søknad og cv sender du så fort som mulig til Per Johan Øren Moslet (Operations Manager): per.johan.moslet@merck.com. Det er også Per Johan du ringer til hvis du har spørsmål: tlf. 91 86 99 18.

Foto: Foto: Kan ikke ta imot bestillinger fra 1. til 6. januar

Foto: Distribusjon OS ID

Foto: Jobbe hos oss