Ledig stilling: Teamleder preging

Vi ser etter deg som har hode for teknikk, nese for kvalitet og interesse for teknologisk produksjon. Du klarer å balansere nøyaktighet og effektivitet, og er en utpreget lagspiller som motiverer teamet ditt til å yte sitt beste.

OS ID er en internasjonalt ledende utvikler og produsent av øremerker for husdyr. Vi tilbyr også systemer for aktivitetsmåling og løsninger for innhenting av vevsprøver.

Hovedanlegget vårt ligger i Os i Nord-Østerdalen, og vi har i tillegg to salgs- og produksjonsenheter i Sverige og Danmark, og en salgsenhet i Finland. På Os er vi 45 medarbeidere; i Norden til sammen 66.

Vi er en del av MSD Animal Health Intelligence, verdens ledende selskap innen dyrehelse og merking og aktivitetsmåling av dyr. Hos oss får du flinke og trivelige kollegaer som ønsker å bidra til smart, lønnsom og bærekraftig produksjon av verdens viktigste vare – maten vi spiser.

Om stillinga

Øremerkeproduksjonen vår består av helautomatiske produksjonslinjer for sprøytestøping og laserpreging av øremerker, samt mekanisk produksjon. Preging av øremerkene skjer med laser, og pregefunksjonen består av flere automatiske og noen manuelle arbeidsstasjoner.

Preging har ni medarbeidere i høysesongen, fra november til april, og fire medarbeidere resten av året. Du leder pregeteamet i det daglige arbeidet, samtidig som du jobber operativt på funksjonen.

Som teamleder er du bindeleddet mellom funksjonen din, teknikere og ledergruppa. Du planlegger og koordinerer bemanning og produksjon sammen med de andre teamlederne, og du bidrar til å definere, følge opp og evaluere rutiner og mål. Sammen med de andre teamlederne og ledelsen legger du til rette for kontinuerlig forbedring og økt produktivitet. I tillegg har du ansvar for opplæring av nye medarbeidere på preging.

Om deg

Den du er, det du kan og det du kan utvikle deg til å bli, er viktigere enn den formelle utdanninga di. Relevant fagbrev (for eksempel i produksjonsteknikk) og/eller erfaring fra automatisert produksjon er likevel en fordel.

Du har hode for teknikk, nese for kvalitet og interesse for teknologisk produksjon. Du klarer å balansere nøyaktighet og effektivitet, og har evne til å løse problemer når de oppstår.

Du tar gjerne i et ekstra tak, og du får ting gjort. Høyt tempo trives du med, og du bevarer roen sjøl om det er hektisk rundt deg. Du bidrar til å videreutvikle pregefunksjonen, og er en lagspiller som motiverer andre til å yte sitt beste, slik at teamet kan nå måla sine.

Du er nysgjerrig og har evne til å sette deg inn i nye ting fort. Du er vant med å jobbe på pc, ser lyst på å lære deg nye IT-programmer og snakker godt norsk.

Vi tilbyr

  • 100 % fast stilling, dagtid
  • Mulighet til å være med på å forme OS ID i en fase med mange interessante utviklingsprosjekter
  • En interessant jobb i et internasjonalt, innovativt produksjonsmiljø
  • Et dyktig team og engasjerte kolleger som vil at du skal trives på en arbeidsplass der vi løfter i flokk
  • Gode muligheter for deg med evne og vilje
  • Konkurransedyktig lønn
  • God pensjonsordning

Søknadsfrist: Søndag 19. desember

Send søknad og CV til Per Johan Øren Moslet (Operations Manager): per.johan.moslet@merck.com. Det er også Per Johan du ringer til hvis du har spørsmål: tlf. 91 86 99 18.

Foto: Ledig stilling, engasjement på preging høsten 2021

Foto: Ledig stilling, engasjement på preging høsten 2021

Foto: Produksjon øremerker