Combi Signal-merker bestiller du i nettbutikken vår

Nå bestiller du Combi Signal-merkene dine sjøl, her i nettbutikken vår. Husk å bestille Signal-merker når du bestiller de vanlige lammemerkene dine, så unngår du ekstra portokostnader.

Tidligere har slakteriene og en del lammeringer administrert bestilling og utsending av Combi Signal-merker. Nå bestiller du i stedet disse merkene sjøl på www.osid.no, og du får merker og faktura direkte fra OS ID.

NB: Furuseth og Prima Jæren distribuerer fortsatt Signal-merkene selv. Er du produsent hos en av dem, kontakter du slakteriet om disse merkene. Fatland bruker ikke Signal-merker.

Bestill Signal-merker sammen med de vanlige merkene

Når du senere i høst bestiller de vanlige øremerkene til lamma dine, er det lurt å bestille Signal-merker til neste slaktesesong samtidig. Da unngår du ekstra portokostnader.

Sørg også for at du bestiller nok Signal-merker. De kan brukes senere år om du skulle kjøpe litt for mange.

Årets sauemerkekampanje starter som vanlig tidlig i november, med første rabattfrist 22. november.

Nortura-medlem?

Her finner du informasjon fra Nortura om ordningen som går ut på at du nå bestiller og betaler Signal-merkene sjøl, og får levert dem direkte fra OS ID.

Hva er Signal-merker?

Combi Signal brukes til tilleggsmerking av dyr som skal sendes til slakt, slik at det blir enklere for slakteriet å sortere dyra.

Det finnes egne Combi Signal-merker for:

Foto: Combi Signal enkeltmerker og poser