Fordeler med SenseHub

Brukervennlig løsning

Det er enkelt både å installere og å bruke SenseHub. Brukergrensesnittet i appen er selvforklarende og gir deg oversiktlig og lett forståelig informasjon.

Bedre dyrevelferd

Med kontinuerlig overvåking av besetningens helsetilstand er du alltid i forkant og kan gjøre nødvendige tiltak før problemer oppstår eller sykdom utvikler seg.

Bedre beslutningsgrunnlag

Du får levert alle data i sanntid og får konkrete råd om hva du bør gjøre og når. Slik blir det lettere for deg å ta gode valg som bidrar til å forbedre drifta di.

Ingen årlige kostnader

Når du investerer i SenseHub, betaler du en engangskostnad for hardware og software. Du betaler ingen årlig lisens eller lignende

Økt produktivitet og lønnsomhet

Du sparer mye tid, og tid er som kjent penger. Tid du nå bruker til kontrollrunder i fjøset, kan du med aktivitetsmåling bruke til noe mer lønnsomt. Et annet eksempel: Med SenseHub får du kalv i kvigene til rett tidspunkt, og det kan gi deg en årlig inntjening på over 10.000 kroner (noe avhengig av antall dyr, sjølsagt).

Mer frihet

Du kan hente ut rapporter om dyras ve og vel, også når du befinner deg hjemme i sofaen eller er borte på ferie. Det gir trygghet og frihet!

Funksjonene i SenseHub

Brunst

Brunst

Helse

Helse

Kalvingsrelaterte helseproblemer

Kalvingsrelaterte helseproblemer

Fôring

Fôring

Varmestress

Varmestress

Grupperutine

Grupperutine

Tilslagsprosenten stiger med «kårkaill nummer to»

Frode Størseths Simmental-besetning er Aktiv avlsbesetning på femte året, og Størseth selger livdyr i tillegg til at han rekrutterer en del sjøl til egen flokk. Alle kyr og kviger insemineres, og okse brukes ikke. Etter bare tre måneder med aktivitetsmåling ser Meråker-byggen allerede både gode resultater og stor praktisk nytte av aktivitetsmåleren SenseHub, som han …

Les mer