reinsmerker_2015

Rabatt på reinsmerker fram til 24. mai

Du får 10 % rabatt på Combi 2000® øremerker til rein dersom du bestiller senest 24. mai. Combimerkene lages i myk spesialplast som tåler store temperatursvingninger og ekstrem slitasje. Materiale og form, kombinert med en spesielt sterk lås, sikrer at merkene sitter best mulig. Tall og bokstaver laserbrennes ned i plastmerket, er tydelige og godt lesbare og varer hele dyrets levetid. Reinsmerkene bestiller du ved å ringe oss på tlf. 62 49 77 00.

filmer_veiing_lamming

FILMER: Slik overfører du data mellom HHR 3000 Pro og Sauekontrollen

Ved lamming og veiing er det både effektivt og sikkert å bruke leseren HHR 3000 Pro til å registrere data som du trenger til Sauekontrollen. Disse dataene overfører du mellom leseren og sauekontrollen ved hjelp av programmet HHR Animalia. Vi har laget nye filmer som viser hvordan du gjør dette.  

ordresporing

Ordrestatus og pakkesporing på "Min side"

Lurer du på hvordan det ligger an med øremerkebestillinga di? Nå kan du sjekke ordrestatus ved å gå inn på "Min side" i bestillingsløsningen. Her kan du også spore pakker som er sendt til deg.

program_leser_sauekontrollen

Last ned oppgradert Animalia-program til HHR 3000 Pro

HHR Animalia-programmet, som brukes for å utveksle data mellom leseren din og Sauekontrollen, er nå oppgradert. I den nye versjonen er sorteringen av livlam for WSS forbedret, informasjon om kjønn og indeks på HHR for veiing og sortering med WSS i Vekt-programmet er lagt til, et nytt program for beitelag er inkludert og brukerveiledninga er oppdatert. Oppgradert HHR Animalia laster du ned her. Før du starter, les brukerveiledninga.

Bestillingsløsning

For husdyrprodusenter

 

Til_bestilling_og_min_side
 

Vilkår   Om bestilling   Om Min side

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

filmer_boks_hoyrespalte.jpg

OS ID® global

kart_lite_m_pil_1