E30_Flagg_kalv_fra_1_januar_2017

Fra 1. januar 2017 - hva gjør du med ubrukte øremerker for storfe?

Storfenæringa krever at alle storfe født etter 1. januar 2017 skal merkes elektronisk. Alle som har merker på lager 31. desember, anbefales å bestille erstatningsmerker med RFID for én av de to øremerkeseriene og bruke disse erstatningsmerkene fra 1. januar.

program_leser_sauekontrollen

Last ned oppgradert Animalia-program til HHR 3000 Pro

HHR Animalia-programmet, som brukes for å utveksle data mellom leseren din og Sauekontrollen, er nå oppgradert. I den nye versjonen er sorteringen av livlam for WSS forbedret, informasjon om kjønn og indeks på HHR for veiing og sortering med WSS i Vekt-programmet er lagt til, et nytt program for beitelag er inkludert og brukerveiledninga er oppdatert. Oppgradert HHR Animalia laster du ned her. Før du starter, les brukerveiledninga.

rfid_storfe

Krav om elektronisk øremerking av storfe

Storfenæringa innfører krav om at alle storfe født etter 1. januar 2017 skal merkes elektronisk; det vil si ha RFID-brikke innstøpt i ett av øremerkene. Siden merker kan bestilles for inntil 12 måneders bruk, skal alle bestillinger av merker være med RFID fra 1. januar 2016.

Slik merker du storfe med Combi E30® Flagg (film)

slik bestiller du oremerker

Slik bestiller du øremerker på www.osid.no

Sjøl om det er lett å bestille øremerker fra OS ID på nett, går det gjerne et år imellom hver gang du bestiller øremerker. Og da husker du kanskje ikke alltid akkurat hvordan du gjorde det i fjor. Men fortvil ikke – vi har nylig laget to filmer som viser deg hvordan du bestiller øremerker for kalv og lam.

Les mer på OS ID-bloggen 

Bestillingsløsning

For husdyrprodusenter

 

Til_bestilling_og_min_side
 

Vilkår   Om bestilling   Om Min side

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

bloggen_boks_hoyrespalte

OS ID® GLOBAL

kart_lite_m_pil_1