teknisk_leder

Vi søker teknisk leder

Vi er på utkikk etter en flink, drivende og trivelig teknisk leder. Du vil ha ansvar for den tekniske drifta ved produksjonsanlegget vårt på Os, hvor vi driver skreddersydd, automatisert volumproduksjon. Du er dyktig innen teknikk og teknologisk produksjon, og vi ser gjerne at du har høyere utdanning innen relevante tekniske fag. Det er en fordel om du har erfaring fra produksjonsbedrift.

Mer om stillinga som teknisk leder 

beitemerking_osid

Snart tid for beite

Med KVIKK klaver, KVIKK slips og FOKUS merkeplater og OS-bjøller både sees og høres dyra dine godt på lang avstand. På klaver, slips og merkeplater kan du få laserpreget navn, adresse, telefonnummer eller lignende, med store, lettleste tegn. Slik blir det enda lettere å skille dyra fra hverandre når de er på beite.

program_leser_sauekontrollen

Last ned oppgradert Animalia-program til HHR 3000 Pro

HHR Animalia-programmet, som brukes for å utveksle data mellom leseren din og Sauekontrollen, er nå oppgradert. I den nye versjonen er sorteringen av livlam for WSS forbedret, informasjon om kjønn og indeks på HHR for veiing og sortering med WSS i Vekt-programmet er lagt til, et nytt program for beitelag er inkludert og brukerveiledninga er oppdatert. Oppgradert HHR Animalia laster du ned her. Før du starter, les brukerveiledninga.

kvikk_smaafeklave

KVIKK småfeklave bedre tilpassa villsau

Nå er småfeklaven vår bedre tilpassa villsau og andre mindre saueraser. Omkretsen på klaven kan nå reguleres mellom 36 og 52 cm, noe som gjør den godt egnet for alle typer sau. KVIKK småfeklave bestiller du her på www.osid.no, eller ved å ringe oss.

Mer om KVIKK småfeklave 

(Foto: Randi Hausken)

Bestillingsløsning

For husdyrprodusenter

 

Til_bestilling_og_min_side
 

Vilkår   Om bestilling   Om Min side

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

filmer_boks_hoyrespalte.jpg

OS ID® global

kart_lite_m_pil_1