osidbloggen

OS ID-bloggen er lansert!

Vi er ikke så rent lite glade over å kunne vise fram den splitter nye OS ID-bloggen vår! Her finner du saker som vi håper du vil synes er både underholdende, interessante og nyttige. På bloggen deler vi historier fra gårdsbesøk, reisebrev, tips om bruk av produktene våre og annet smått og stort.

klar_for_høsten

Klar for høsten?

Snart skal dyra hjem fra beite, og en ny sesong venter, med nye arbeidsoppgaver. Vi har mye nyttig utstyr til blant annet medisinering, fôring, veiing og gjeting, og i tillegg utstyr som kan være til god hjelp under paring og forløsning. Praktiske, solide og komfortable hansker, overstrekksstøvler, kjeledresser og frakker i plast leverer vi også. 

 

Rekvisita, øremerker og avleserutstyr for elektroniske merker bestiller du enkelt i nettløsningen vår.

nyhet_film_combiE30

Slik merker du kalv med elektronisk øremerke

Riktig påsetting av øremerkene er skånsomt for kalven og gir mindre risiko for irritasjon og infeksjoner. Når merkene settes korrekt i øret, sitter de også bedre. I filmen kombineres i det ene øret det elektroniske øremerket Combi E30® hulldel med visuell Combi 2000® Stor tappdel; i det andre øret brukes både hulldel og tappdel av Combi 2000® Stor.

 

Se filmen

program_leser_sauekontrollen

Last ned oppgradert Animalia-program til HHR 3000 Pro

HHR Animalia-programmet, som brukes for å utveksle data mellom leseren din og Sauekontrollen, er nå oppgradert. I den nye versjonen er sorteringen av livlam for WSS forbedret, informasjon om kjønn og indeks på HHR for veiing og sortering med WSS i Vekt-programmet er lagt til, et nytt program for beitelag er inkludert og brukerveiledninga er oppdatert. Oppgradert HHR Animalia laster du ned her. Før du starter, les brukerveiledninga.

Bestillingsløsning

For husdyrprodusenter

 

Til_bestilling_og_min_side
 

Vilkår   Om bestilling   Om Min side

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

bloggen_boks_hoyrespalte

OS ID® global

kart_lite_m_pil_1