film_merking_av_storfe

Slik setter du på øremerker for storfe

I denne filmen får du råd om hvordan du øremerker kalvene dine riktig. Riktig påsetting av øremerkene er skånsomt for kalven og gir mindre risiko for irritasjon og infeksjoner. Når merkene settes korrekt i øret, sitter de også bedre. Filmen viser påsetting av det elektroniske øremerket Combi 2000® Stor.

Se filmen 

klar_for_høsten

Er du klar til dyra skal hjem fra beite?

Vi har fortsatt mye sommer foran oss, men likevel kan det være lurt å begynne å tenke på tida da dyra skal tilbake fra beite. Rekvisita, øremerker og avleserutstyr for elektroniske merker bestiller du enkelt her på www.osid.no. Rekvisita og produkter uten preging sendes allerede dagen etter at vi har mottatt bestillinga di. På produkter som skal preges, må du beregne inntil sju virkedagers produksjonstid.

Til bestilling

regler_oremerking

Regler for øremerking - enkelt og greit

Vi har utarbeidet tre enkle guider som forteller deg hvilke regler som gjelder for øremerking av småfe, storfe og svin. Har du andre spørsmål om regelverket, må du mer enn gjerne ringe vår kundeservice (tlf. 62 49 77 00), eller sende oss en e-post.

Mer om regler for øremerking

spisskompetanse

Spisskompetanse innen moderne husdyrmerking

Hos oss jobber 50 kompetente og dedikerte ingeniører, teknikere, maskinoperatører og selgere. Noen har lang erfaring, andre bringer med seg ny kompetanse, og vi har medarbeidere i flere land. Samtidig som vi er en høyteknologisk, internasjonalt ledende produktutvikler og produsent, er flere av oss selv bønder med førstehånds kunnskap om husdyrhold. Dette gir oss solid spisskompetanse innen moderne husdyrmerking.

Bestilling

Nettbasert bestillingsløsning for husdyrprodusenter.

 

Bestilling

 

Vilkår   Om bestilling

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

folg_oss_facebook_hand

OS ID® global

kart_lite_m_pil_1