klar_for_høsten

Klar for høsten?

Snart skal dyra hjem fra beite, og en ny sesong venter, med nye arbeidsoppgaver. Vi har mye nyttig utstyr til blant annet medisinering, fôring, veiing og gjeting, og i tillegg utstyr som kan være til god hjelp under paring og forløsning. Praktiske, solide og komfortable hansker, overstrekksstøvler, kjeledresser og frakker i plast leverer vi også. 

 

Rekvisita, øremerker og avleserutstyr for elektroniske merker bestiller du enkelt i nettløsningen vår.

nyhet_film_combiE30

Slik merker du kalv med elektronisk øremerke

Riktig påsetting av øremerkene er skånsomt for kalven og gir mindre risiko for irritasjon og infeksjoner. Når merkene settes korrekt i øret, sitter de også bedre. I filmen kombineres i det ene øret det elektroniske øremerket Combi E30® hulldel med visuell Combi 2000® Stor tappdel; i det andre øret brukes både hulldel og tappdel av Combi 2000® Stor.

 

Se filmen

program_leser_sauekontrollen

Last ned oppgradert Animalia-program til HHR 3000 Pro

HHR Animalia-programmet, som brukes for å utveksle data mellom leseren din og Sauekontrollen, er nå oppgradert. I den nye versjonen er sorteringen av livlam for WSS forbedret, informasjon om kjønn og indeks på HHR for veiing og sortering med WSS i Vekt-programmet er lagt til, et nytt program for beitelag er inkludert og brukerveiledninga er oppdatert. Oppgradert HHR Animalia laster du ned her. Før du starter, les brukerveiledninga.

kvikk_smaafeklave

KVIKK småfeklave bedre tilpassa villsau

Nå er småfeklaven vår bedre tilpassa villsau og andre mindre saueraser. Omkretsen på klaven kan nå reguleres mellom 36 og 52 cm, noe som gjør den godt egnet for alle typer sau. KVIKK småfeklave bestiller du her på www.osid.no, eller ved å ringe oss.

Mer om KVIKK småfeklave 

(Foto: Randi Hausken)

Bestillingsløsning

For husdyrprodusenter

 

Til_bestilling_og_min_side
 

Vilkår   Om bestilling   Om Min side

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

filmer_boks_hoyrespalte.jpg

OS ID® global

kart_lite_m_pil_1