regler_oremerking

Regler for øremerking - enkelt og greit

Vi har utarbeidet tre enkle guider som forteller deg hvilke regler som gjelder for øremerking av småfe, storfe og svin. Har du andre spørsmål om regelverket, må du mer enn gjerne ringe vår kundeservice (tlf. 62 49 77 00), eller sende oss en e-post.

Mer om regler for øremerking

spisskompetanse

Spisskompetanse innen moderne husdyrmerking

Hos oss jobber 50 kompetente og dedikerte ingeniører, teknikere, maskinoperatører og selgere. Noen har lang erfaring, andre bringer med seg ny kompetanse, og vi har medarbeidere i flere land. Samtidig som vi er en høyteknologisk, internasjonalt ledende produktutvikler og produsent, er flere av oss selv bønder med førstehånds kunnskap om husdyrhold. Dette gir oss solid spisskompetanse innen moderne husdyrmerking.

program_leser_sauekontrollen

Last ned nytt program til HHR 3000 Pro

For at din HHR 3000 Pro håndleser skal kunne kommunisere med den nye Sauekontrollen, trenger du et nytt program til leseren. Programmet laster du enkelt ned her. Før du starter, les brukerveiledninga.

elekronisk_øremerking_storfe

Sikkert og effektivt med elektronisk øremerke

Med bruk av det elektroniske øremerket Combi E30® i mjølkeroboter og fôringsautomater, får du gjort jobben mer effektivt og med mindre risiko for feil.

Bestilling

Nettbasert bestillingsløsning for husdyrprodusenter.

 

Bestilling

 

Vilkår   Om bestilling

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

folg_oss_facebook_hand

OS ID® global

kart_lite_m_pil_1