stilling_ledig_operator_september_2016

Ledig stilling som produksjonsoperatør

Vi søker etter en drivende dyktig produksjonsoperatør med erfaring fra automatiserte produksjonslinjer. Vi tilbyr deg en interessant jobb i en internasjonal, høyteknologisk virksomhet i sterk utvikling.

klar_for_høsten

Klar for høsten?

Vi nyter fortsatt gode sensommerdager, men nå skal dyra snart hjem fra beite og en ny sesong, med nye arbeidsoppgaver, venter. Vi har mye nyttig utstyr til blant annet medisinering, fôring, veiing og gjeting, og i tillegg utstyr som kan være til god hjelp under paring. Praktiske, solide og komfortable hansker, overtrekksstøvler, kjeledresser og frakker i plast leverer vi også. 

 

Rekvisita, øremerker og avleserutstyr for elektroniske merker bestiller du enkelt i nettløsningen vår.

rfid_storfe

Krav om elektronisk øremerking av storfe

Storfenæringa innfører krav om at alle storfe født etter 1. januar 2017 skal merkes elektronisk; det vil si ha RFID-brikke innstøpt i ett av øremerkene. Siden merker kan bestilles for inntil 12 måneders bruk, skal alle bestillinger av merker være med RFID fra 1. januar 2016.

Slik merker du storfe med Combi E30® Flagg (film)

program_leser_sauekontrollen

Last ned oppgradert Animalia-program til HHR 3000 Pro

HHR Animalia-programmet, som brukes for å utveksle data mellom leseren din og Sauekontrollen, er nå oppgradert. I den nye versjonen er sorteringen av livlam for WSS forbedret, informasjon om kjønn og indeks på HHR for veiing og sortering med WSS i Vekt-programmet er lagt til, et nytt program for beitelag er inkludert og brukerveiledninga er oppdatert. Oppgradert HHR Animalia laster du ned her. Før du starter, les brukerveiledninga.

Bestillingsløsning

For husdyrprodusenter

 

Til_bestilling_og_min_side
 

Vilkår   Om bestilling   Om Min side

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

bloggen_boks_hoyrespalte

OS ID® GLOBAL

kart_lite_m_pil_1