filmer_veiing_lamming

FILMER: Slik overfører du data mellom HHR 3000 Pro og Sauekontrollen

Ved lamming og veiing er det både effektivt og sikkert å bruke leseren HHR 3000 Pro til å registrere data som du trenger til Sauekontrollen. Disse dataene overfører du mellom leseren og sauekontrollen ved hjelp av programmet HHR Animalia. Vi har laget nye filmer som viser hvordan du gjør dette.  

ordresporing

Ordrestatus og pakkesporing på "Min side"

Lurer du på hvordan det ligger an med øremerkebestillinga di? Nå kan du sjekke ordrestatus ved å gå inn på "Min side" i bestillingsløsningen. Her kan du også spore pakker som er sendt til deg.

nyttig_til_lamming

Kjekt å ha til lamminga

Vi har samla en del produkter det er greit å ha for hånden under og etter lamming. Produktene bestiller du her på nettsida vår, eller ved å ringe oss på tlf. 62 49 77 00. Du kan også sende oss en e-post

Nyttig utstyr til lamminga

program_leser_sauekontrollen

Last ned oppgradert Animalia-program til HHR 3000 Pro

HHR Animalia-programmet, som brukes for å utveksle data mellom leseren din og Sauekontrollen, er nå oppgradert. I den nye versjonen er sorteringen av livlam for WSS forbedret, informasjon om kjønn og indeks på HHR for veiing og sortering med WSS i Vekt-programmet er lagt til, et nytt program for beitelag er inkludert og brukerveiledninga er oppdatert. Oppgradert HHR Animalia laster du ned her. Før du starter, les brukerveiledninga.

Bestilling

Nettbasert bestillingsløsning for husdyrprodusenter.

 

Bestilling

 

Vilkår   Om bestilling

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

filmer_boks_hoyrespalte.jpg

OS ID® global

kart_lite_m_pil_1